Door de overgang naar een nieuwe organisatievorm met één kerkenraad, meerdere deelgebieden en vierplekken, nemen we binnen afzienbare tijd ook afscheid van ons domein www.pgdrachtenzuiderkerk.nl:

De website wordt binnenkort in zijn geheel verhuisd naar zuid.pgdrachten.nl, vierplekgerelateerde informatie wordt op termijn verplaatst naar pgdrachten.nl;

Onze e-mailadressen verhuizen we binnenkort naar <onderwerp>Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of <onderwerp>Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Uitzonderingen zijn:

• e-mailadressen die deelgebiedoverstijgend worden: deze verhuizen naar @pgdrachten.nl;
  • e-mailadressen die overbodig worden: deze komen te vervallen.

E-mailberichten kunt u voortaan sturen naar onderstaande adressen gevolgd door @pgdrachten.nl:

diaconie-zuid
kerkenraad-zuid
beamerteam-zuiderkerk
koster-zuiderkerk
s.smilde

Daarnaast is voor de weekbriefschrijvers een nieuw mailadres aangemaakt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zonder spaties)

Komt u er niet uit, stuur uw mail dan naar webmaster-zuid @ pgdrachten.nl (zonder spaties). Dan zal iemand u verder helpen met het vinden van het juiste adres.