We zitten met een dilemma. Er wordt in de Zuiderkerk maar heel af en toe gebruik gemaakt van de kinderoppas. Toch vinden we het essentieel om in de Zuiderkerk oppas beschikbaar te houden en zo de weg open te houden voor ouders en grootouders om met hun kleine kinderen naar de kerk te komen.

Hoe los je dat op?

Oppas bij oproep! Als dus ouders met kinderen gesignaleerd worden bij het binnenkomen in de kerk, wordt op dat moment vrijwilligers uit de kerk gevraagd om op te passen. Alles staat daarvoor klaar in zaal 3. Maar daarvoor hebben we 10 gemeenteleden nodig die daarvoor beschikbaar zijn. Zij hebben af en toe presentieplicht:). Reeds vijf gemeenteleden hebben zich hiervoor beschikbaar gesteld. We zoeken er nog vijf. Meld je aan bij Arie Willem van Keulen (klik op de link voor contactgegevens)!